Relaxplan University Stockholm


Vi går mot ett utsålt event!

462 är redan sålda - Endast 38 biljetter kvar till det event som kan göra dig till ekonomiskt oberoende. Vad väntar du på?


Stockholm lördag & söndag 3-4 november 2012
Menyseminar med utbildning av de bästa av de allra bästa.

Nu höjer vi nivån ytterligare
Det är med stor glädje vi kan presentera några av världens mest framgångsrika och populära President´s Team som speciella gäster på eventet. Detta blir en helg som kommer att gå till historien och det kan utan tvekan vara den helg som för många blir starten på den stora utvecklingen som Herbalife distributör.

Ledarskapsträning fredag 2 november

Förutom att våra gäster är med under helgen så kommer de även att hålla en ledarskapsutbildning på hög nivå för alla som kvalificerat sig till
Active World Team 2012. Det kommer att ske under fredag eftermiddag och avslutas med en middag tillsammas med våra gäster. Så lägg upp en plan för att kvalificera dig för att få vara med i denna exklusiva grupp.

Med speciella gäster
30K, 4 Diamonds President's Team Member,

David Bevan & Jane Clark

David och Jane är Europas snabbast växande President's Team och de gjorde sin bästa Herbalife månad någonsin i september. De är en stor del av orsaken till att UK är det snabbast växande Herbalife landet i Europa. Det är en makalös timing att vi fått dem att komma till Sverige just nu.
Alla distributörer som har intresse av tillväxt bör vara med när de kommer till Stockholm.

David kom i kontakt med Herbalife när han såg en man med en Herbalife-knapp då han jobbade som elektriker i USA. Han träffade Jane när han kom tillbaka till UK. Hon jobbade som finansrådgivare och tjänade ca £800 per månad. Tillsammans hade de skulder på £45,000!
“In our first month we made £360 profit and became very excited. Through being organised, having good work habits, being committed to the company and the products, being focused on our goals and targets, and most importantly having a ‘no matter what’ attitude, just 4 short years later we were on the President's Team.

Our success is also down to the fact that we have strived to maintain the Supervisor mentality and hunger for the business while ensuring we kept up a President's Team Attitude at all times.

Herbalife has given us freedom and opportunity beyond our wildest dreams. Today we have the pleasure of driving the cars of our dreams Ferraris & Porches. We have two helicopters and a boat we keep in Mallorca and property around Europe. Our dream £3 million villa in Spain has just been completed. Every year we get to travel the world meeting and working with new people and creating friendships in every country.
We could retire today, however we choose to still work very hard every single day, talking to people about the products and the opportunity that was offered to us 9 short years ago. Our organisation is like our family and our goals today are to work with and help them to reach the President's Team and Chairman’s Club with us.

Good luck to you all & Thank you Mark Hughes & all at Herbalife for an incredible journey.”


Dessutom kommer helt team av toppdistributörer som kommer att utbilda och dela med sig av sina erfarenheter.


Allt eftersom så kommer vi att lista upp många fantastiska speakers här på sidan.Vi fortsätter att lansera ännu fler nyheter på No1 Training System
Vi fortsätter att lansera nyheter och du blir utbildad på hur du ska effektivt utnyttja dessa nyheter.

Lär dig att bygga en seriös affärsverksamhet!
Via No1 Training System University får du den kunskap, de hjälpmedel och den enkla affärsplan som gör att du genom ett kontinuerligt arbete på din fritid kan bygga upp en verksamhet som kan skapa en ekonomisk trygghet för resten av ditt liv.

Lär dig de viktiga succéfaktorerna - Det är de små detaljerna som avgör det stora resultatet
Under seminariet kommer vi att penetrera varje liten detalj i varje moment. Du kommer att lära dig vilka detaljer som är de viktiga för att du ska bli framgångsrik. Alla viktiga detaljer om hur du inviterar, presenterar, följer upp och utbildar kunder och distributörer.

Herbalife24 och 24FitClub
Den del av verksamheten som har med aktiv livsstil att göra växer enormt och du kommer att få lära dig massor om hur man använder och arbetar med herbalife24 produkterna. Dessutom så har vi väldigt mycket bra att komma med för de som är intresserade av att driva 24FitClub och bygga en verksamhet med hjälp av fysisk aktivitet.


Under menyseminariet får du ta del av massor av spännande teman så att alla garanterat ska kunna lära sig det de just för stunden behöver. Här följer några exempel.

• Inre näring. Lär dig mer om våra inre näringsprodukter.
• Yttre näring. Lär dig mer om de produkter vi har idag. Men du får också en spännde inblick i framtiden.
• Bli en mästare på att genomföra en personlig behovsanalys.
• Invitation. Lär dig att invitera på ett sätt så att de flesta du presentaerar för vill gå vidare.
• Lär dig att använda våra online presentationer på bästa sätt.
• Att behärska genomförande av Familjeträffen är ett mycket viktigt moment.
• Hälsoträff. Du får se på hur en Hälsoträff genomförs från början till slut. Du lär dig alla viktiga detaljer.
• En Relaxtimme genomförs med användande av alla produkter och du ser och hör alla viktiga detaljer.
• Marknadsplan upp 50%. Vad som sker mellan 25-50% har oerhört stor betydelse för distributörens utveckling.
• Systematisk kunduppföljning. Det gör att du får produktanvändare som blir kvar för evigt.
• Hur man som Personlig tränare och idrottsutövare kan utnyttja Herbalife maximalt. Träning/Business.
• Hälsokurs och WLC. Bygg en stadigt växande organsiation med kurser.
• Organisationsbyggande och support av en växande organisation.
• Utmaningen och fördelarna med en egen affärsverksamhet
• Avancerad marknadsplan. När organisationen växer måste du förstå marknadsplanen i ett större perspektiv.
• Organisera ett supportsystem för ditt team.
• Sköt enkelt din egen bokföring.
• Vad krävs för att bli International President's Team?


Boka dina biljetter snarast så att du är säker på att du och dina nya distributörer har biljett till detta makalösa event.
Alla har nu möjlighet att köpa biljettpaket till rabatterat pris så att man kan ha biljetter redo för alla de nya distributörer man kommer att rekrytera fram till eventet.

Sätt upp ett mål om att du ska ha minst
4 nya distributörer med dig till detta event och köp ett 5-pack biljetter till rabatterat pris så är du och de säkra på att få plats.

 
Vi håller till på
Scandic Star Hotel i Sollentuna CentrumMissa inte detta fantastiska event!
Du har väl biljetter till dig och dina nya distributörer?

Boka dina biljetter snarast.
Det finns 500 biljetter - 462 är redan sålda - Endast 38 biljetter kvar.
 
Pris per biljett - SEK 400:-
Paketpris för 3 biljetter - SEK 975:-
Paketpris för 5 biljetter - SEK 1.375:-
Följande biljetter på samma beställning - SEK 275:- per biljett
 Missa inte den här möjligheten att förändra ditt liv
Det krävs så lite för att skapa så mycket. Det är väldigt mycket jobbigare att leva ett vanligt mediokert liv med alla de umbäranden det innebär än att göra det lilla regebunda arbete som krävs för att bli ekonomiskt oberoende. Tänk hur många människor som kämpar med att vara fattig och sjuk hela dagarna. Allt det som krävs för att klara av det och hantera koncekvenserna av det är långt mycket mer ansträngande än att följa en enkel arbetsplan några timmar per vecka för att succesivt bygga upp en ekonomisk trygghet och en hälsa som leder till ett drömliv.

Det är i princip två vägar att gå. Vilken väljer du?
Vad säger några av de som var med på No1 Training System University i maj 2012?
No 1 Training University seminars blir bara bättre och bättre – ett absolut perfekt komplement till våra STS runt om i landet!
Vilken fantastisk helg – otroligt inspirerande och enormt lärorikt!
Känslan och bilden av vår gemensamma arbetsglädje, succé, resultat, teamwork i Sverige, sitter fortfarande kvar som ett rus i kroppen sen helgen och arbetsglädjen är än mer på topp!!

Upplägget ”Meny-seminars” i kombination med gemensamma öppna delar i programmet är helt suveränt då det fyller allas behov
oavsett om man är helt ny eller gammal distributör eller t.o.m. inbjuden gäst!!

Att vara med på dessa utbildningar, seminars, happenings, m.m. är ett otroligt effektivt arbetssätt att få fart på verksamheten!
Jag fick med mig hur mycket ”guldkorn” som helst efter denna helg, som jag verkligen inte skulle vilja vara utan. Det kunde inte ha varit bättre! Stämningen var på topp och en underbar middag icke att förglömma förgyllde tillvaron på lördagen i Herbalife vänners lag.

Ett stort tack till alla fantastiska kollegor som bidrog till lördagen och söndagens klara succé!
Ingen bör missa dessa utbildningar som är seriöst intresserad att arbeta framgångsrikt med Herbalife.
Ser verkligen fram emot nästa No1 Training University 3-4 nov då jag ska ha ännu flera med mig.
Lena Jernberg
Global Expansion Team”Vi litade på No1TS University återigen. Vi ville aldrig gå hem!
Goda dagar gav produktnyheter, kunskap och energi. Det var det värt att fångas i.
Vilken tur i november kommer allt igen och - vi tänker i tid - köpa biljetten!
Gun Finnsiö
World Team


Vilken helg och vilken energi!
Suveränt med ämnena som vi fick välja att delta på. Men det viktigaste av allt är att dom nya som var med fick med sig en klar
plan för vad dom skall göra för att bli framgångsrika. Jag är jätteglad för att så många i vårt team deltog denna helg och nästa
gång ska det absolut vara fler med! Stort Tack till alla talare , som använde sin tid till att hjälpa alla andra distributörer att kunna
sätta mål och nå sina mål.
Missa inte nästa seminarium en 3-4 nov. Vi ses igen då!
Aina Jans
Global Expansion Team


Helgen med Herbalife var en upplevelse över förväntan. Trevliga o goa människor som smittar över sin entusiasm till övriga. Jag kom som en ny distrubitör och fick se en värld med fantastiska människor som jag inte tidigare trodde fanns samlade på ett och samma ställe. Tack vare dessa människor har jag inspirerats att arbeta vidare med mitt Herbalife och har satt egna personliga mål för mitt fortsatta arbete. Det som präglade mig mest var nog att jag kände lugnet vid den gemensamma middagen och efterfesten då jag inte såg någon som drack sig full och betedde sig annorlunda pga alkohol. Första sällskapet jag någonsin varit med om som jag kunnat fortsätta att umgås med natten lång och ändå ha hur trevligt som helst. Tack till er alla Herbalifemänniskor och jag hoppas att snart få åter åka och träffa er igen!
Emma Edlund
Seniorkonsult


Helgen som varit har sammansvetsat teamet och lärt oss att bygga en ännu smartare och framgångsrikare business! Alla de hjälpmedel som systemet tillhandahåller och hur man utnyttjar dem som allra bäst!
Denna helg har satt hela teamet på banan och vi blir många nya som kommer att vifta med de svenska flaggorna på Extravaganzan i september! I november på NO1TSU kommer vi att vara ett ännu större team! Konkretare utbildning finns inte!
World Team Member
Joakim GraningJag gillar No1 meny-seminar för det ger både nya och erfarna distributörer möjlighet att hitta sina nya eller saknade puzzelbitar på ett väldigt tidseffektivt sätt. Tack till alla kollegor som delade med i i helgen!
Joachim Granath
Millionaire Team Member

No1 University eventen är Guld värd för oss ALLA. Här får vi tillgång till konkreta arbetsätt som gör att vi direkt kan sätta igång och jobba när vi kommer hem. Meny konceptet är ett smart sätt där var och en kan ta del av det som just dom är i behov av för att få sin verksamhet att ta fart och växa. När dom presenterade det nya konceptet, Aktiv Livsstil kombinerat med bra näringsintag fick jag hög puls. Man kan i princip göra Vilken aktivitet som helst och involvera Herbalife. För att inte tala om Allt nytt material som snart kommer. Det kommer att vara en Stor hjälp för oss alla som använder No1.
Anders Hedlund
World Team


Som från ingenstans dyker de upp!!!!! De nya, unga Herbalife Distributörer som inte tycks ha några som helst begränsningar. Jag hade inte varit distributör idag om jag inte tagit mig tid att om och om igen vara med på utbildningar för att lyssna till de fantastiska historier som får mig att förstå att jag inte har någonting alls att skylla på. Kan de, så kan jag! Kan tänkas måste jag ställa in synskärpan lite och det har helgen hjälpt mig med.
Malin Jonsson
Active World Team


Jag talar säkert för de flesta av deltagarna, när jag tycker att jag blir uppiggad, entusiastisk, glad och full av energi av att du och dina medhjälpare anordnar såna här fina sprudlande evenemang. Och du verkar själv alltid vara positiv och konstruktiv, det smittar ska du veta.Och denna gången fick vi dessutom info om nya Aloe-Vera-produkter och (för mig nya) tankar om sätt att jobba med s.k. Boot camp, så jag är jättenöjd :-)
Jag tycker just No1- seminarierna är toppenbra och kommer självklart att komma i november.Tusen tack!
Marie-Anne Olsson

Sitter nu här efter en helt fantastisk helg full av energi och arbetslust.
Bra organisation, trevlig stämning och Superbra utbildningspass.
Att utifrån var och ens förutsättningar och intresse kunna välja vad man vill fördjupa sig i är otroligt värdefullt.
Ett bra material, lätt överskådligt och ständigt uppdaterat. Vi ser fram emot allt nytt vad gäller presentationer och annat
som är på gång inne på No 1 training system. I november har vi återigen möjlighet att delta och alla ni som inte var där
nu i helgen bör verkligen ta tillfället i akt. Vi kommer självklart att vara där och rekommenderar alla andra att göra det samma.
Ami & Anne-Lie Ravid
Global Expansion Team

Tack för en jättebra helg med många bra nyheter och många bra påminnelser. Även om jag har jobba med Herbalife i 16 år så behöver man gå tillbaka till ursprunget och känna sig som en ny distributör. Det är då lättare att förstå hur de känner sig inför allt de får tills sig i början.
Fantastiskt roligt med de nya Aloe produkterna och vad de kan göra för Herbalife och oss. Jag ser fram emot nästa relaxplanuniversity i nov.
Lotta Björkegren

Jag har varit egen företagare i hela mitt liv. Det bara blev så efter att jag forskat kring skilsmässor, vårdnads och umgängestvister… Jag blev helt enkelt handelsresande i mina åsikter, slutsatser och erfarenheter … Egen företagare vilken möjlighet, vilken utmaning. Jag brukar säga, ingen brydde sig väl särskilt om att det skulle gå bra för mig, mer 'än mamma…Hon hejade alltid på.
Som Herbalife distributör så har vi hur många kollegor som helst som delar med sig av sina erfarenheter, av sina framgångsrecept. Det är bara att ha block, en vässad penna och sin uppmärksamhet på plats och ta del av detta och lära… Vilken helg, vilka otroligt värdefulla pusselbitar i företagandet som orberoende Herbalife distributör. Detta är sanslöst och jag önskar så att jag skall kunna skapa mer framgång tillsammans med mina kollegor. Världen behöver bli hälsosammare… och framgångsrikare.
Vi har verkligen något substanstiellt att erbjuda.
Eva Vadenmark
Global Expansion Team